reklam
Ana Sayfa 7slots 12 Temmuz 2024 38 Görüntüleme

Karşı Konulamaz Fırsatlarda Muhteşem 99 yuvası makinesi Alibaba com

Karşı Konulamaz Fırsatlarda Muhteşem 99 yuvası makinesi Alibaba com

Nvidia, yeni nesil RTX serisindeki RT ve Tensor çekirdeklerinin getirdiği ek maliyeti istemeyenler için GTX 1650, 1660 ve 1660Ti ekran kartlarıyla salt FPS odaklı, daha uygun maliyetli seçenekler sundu. Ancak hepsini ve daha fazlasını isteyenler için en güçlü modeller halen RTX ailesinde bulunuyor. Asus mühendislerinin özel dokunuşlarıyla neredeyse yeniden yaratılan RTX 2080 Ti, OC versiyonu ile de gücüne güç katarak fark yaratacak.

  • Üstün PerformansGerçek zamanlı ışın izleme ile popüler oyunları daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi bir şekilde deneyimleyin ve yapay zeka destekli DLSS ile performanstan ödün vermeyin.
  • Arka plaka ile güçlendirilmiş kartlar, Dual serisini tarz yerine performans tercih edenler için mükemmel bir seçenek haline geliyor.
  • RT Core sayısı 48 adede yükseltilirken, Tensor çekirdeği sayısı ise 384 olmuş.
  • 99 yuvası makinesi Alibaba.com’da mevcut ve ne kadar tasarruf edebileceğinizi keşfedin.
  • Binlerce teknoloji ürününü en uygun fiyatlarla sizlerle buluşturarak hayallerinize ortak oluyoruz.
  • Bakım maliyetleri de inanılmaz derecede düşüktür çünkü yedek parçaları hazırdır ve onarımı kolaydır.

GeForce RTX 30 Serisi GPU’lar takipçi kitlenize her zaman en iyi şekilde ulaşabilmeniz için ihtiyacınız olan performansı ve görüntü kalitesini sağlar. Özel rulmanı ile sessiz ve toza karşı da dayanıklı olan bu fanlar uzun yıllar boyunca işlevini tam performans olarak yerine getirebilir. 0 dB teknolojisi ile 50 derece ısı altında çalışırken hiçbir şekilde çalışmayan fanlar, normal günlük bilgisayar kullanımlarında bilgisayarın ultra sessiz çalışmasına olanak tanıyor. DirectX 12 UltimateOyun geliştiricileri şimdi Microsoft Windows tabanlı PC oyunlarına daha da muhteşem grafikler ekleyebilir. GeForce RTX ekran kartları ışın izleme ve değişken hızla gölgelendirme gibi gelişmiş DX12 özellikleri sunarak oyunlara ultra gerçekçi görsel efektlerin yanı sıra daha yüksek kare hızlarıyla hayat veriyor.

Futbol Oyunu Mu, Paket Açma Simülatörü Mü?

Size kusursuz bir hizmet sunabilmek için, tedarikten, depolamaya, paketlemeden kargolamaya kadar geçen süreçte 200’ü aşkın çalışanımızla var gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz. Nvidia G-Sync360 Hz’e varan tazeleme hızları, HDR ve daha fazlasıyla yırtılmasız, akıcı bir oyun deneyimi yaşayın. Bu, oyun tutkunları için en iyi oyun monitörü ve vazgeçilmez bir donanımdır. Game Ready SürücülerGame Ready sürücüler oynamaya başladığınız andan itibaren en yüksek düzeyde performans ve en akıcı deneyimi sunar. Eski nesillerle kıyaslayacak olursak GTX 1060, RX 580 ve RX 480 gibi kartların takribi iki katı FPS alıyorsunuz.

  • Piyasada iyi bir ünü olmayan güç kaynağı markalarından uzak durmanız, bu tarz güçlü sistemler kurarken çok önemli.
  • 4K için ise RTX 2080Ti ile RTX 2080 Super arasında seçim yapmak, tamamen bütçenize bakıyor.
  • Çalışanlarımızla bağ kurar, açık iletişim sağlar, onların kişisel gelişimine önem veririz.
  • Detaylı incelememizde bu soruların yanıtlarını arıyoruz.
  • Hatayspor karşısında tek golle kazanarak rakibiyle arasındaki farkı koruyan Galatasaray’da rota Süper Kupa’ya döndü.

MSI ileride bu teknolojiyi geliştirmeyi durdursa bile, bu soğutmanın altına daha güçlü yongaları da rahatlıkla yerleştirebilir. Elbette bu teknoloji sadece üste büyük fanlar ya da bolca metal yığarak gerçekleştirilmemiş. Fan, ızgara yaprak detayları, PCB tasarımı ve güç beslemeleri ile bellek soğutma konumlandırmasının da iyi olması bu başarıyı sağlıyor.

ASUS, RTX 20 SUPER Serisi Yeni Ekran Kartlarını Duyurdu

99 yuvası makinesi, tahıl ürünleri üretme sürecini son derece zaman kazandıran ve verimli hale getirir. En yeni NVIDIA Turing oyun deneyimini en saf haliyle sunan ASUS Dual GeForce RTX 20 SÜPER EVO serisi ekran kartları, performansve sadeliği birleştiriyor. Aksiyal fan tasarımına sahip ve kalın bir soğutucuya yer vermek için 2,7 slot yer kaplayan bu çift fanlı kartlar, örnek soğutma performansı sunuyor. Arka plaka ile güçlendirilmiş kartlar, Dual serisini tarz yerine performans tercih edenler için mükemmel bir seçenek haline geliyor. Profesyonellere Yakışır Bir Yayın Yapınİnanılmaz grafiklerin yanı sıra kusursuz ve takılmayan canlı yayın akışıyla tüm dikkatler üzerinizde olsun. Yeni nesil donanım tabanlı enkodlama ve dekodlama bir araya gelerek en iyi anlarınızı ayrıntılı bilr biçimde göstermenizi sağlar.

Aynı zamanda OC modu ile beraber 1860 MHz hızına kadar da çıkarmak mümkün. MSI’ın Gaming X Trio modeli ise, daha önce Nvidia GTX 970 incelemesinde çok beğendiğimiz bu soğutma sisteminin, yıllar içinde daha da rafine, güçlü ve sessiz hale geldiğini gösterdi. İsim ve ürün ailesi aynı olsa da, bu kadar güçlü bir çekirdek ve yüksek frekanslı bellekler ile bile sıvı soğutmaya gerek kalmadan, hava soğutmanın yetmesi sağlanmış. 4K oyunculukta ise RTX 2080Ti daha yüksek fiyatına karşın performans avantajını koruyor. Super sürümünde TU104 daha da güçlenmiş olsa da, Ti modelindeki TU102 GPU’su ciddi ve tutarlı şekilde 4K’da daha yüksek performans sağlıyor.

Nvidia, Super serisi için CUDA çekirdek sayısını ve frekansları daha da artırmakla yetinmemiş, Turing T104 GPU’sunu daha hızlı bellekler ile eşleştirmiş. Tabii MSI da boş durmayarak, en sevilen ekran super 7slot kartı serisi olan Gaming X ailesine RTX 2080 Super modelini eklemiş. MSI GeForce RTX 2080 Super Gaming X Trio modeli, üç TorX fanlı özel soğutma ve geniş RGB şeritleri ile dikkat çekici bir kart.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil