reklam
Ana Sayfa Gündem 6 Nisan 2022 443 Görüntüleme

BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ VEFATININ 25. YILINDA DUALARLA ANILDI

BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ VEFATININ 25. YILINDA DUALARLA ANILDI

Anamur Haber Merkezi / ( 6 Nisan 2022 )

4 Nisan 1997 ‘de ebediyete uğurladığımız Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Genel Başkanı ve TÜRK DÜNYASININ BAŞBUĞU merhum Alparslan TÜRKEŞ , ölümünün 25. Yılında  Anamur’da da dualarla anıldı.

Milliyetçi Hareket Parti Anamur İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen anma töreninde ilçe Başkanı Adnan GÜBBÜK , ” Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığımızda Başbuğ Alparslan Türkeş’i vefatının yıl dönümü sebebiyle Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla andık. Bizler Başbuğ‘un bize emanet ettiği sancağın şerefli taşıyıcılarıyız, devraldığımız bu davayı her zaman yüceltmek bizim en büyük vazifemizdir. Her birimiz bir bayrak misali Başbuğ‘un emrettiği düsturla bu davada, birbirimizden kopmadan birlikte yürümeye gayret edeceğiz, fikirleriyle sonsuzluğa varan Başbuğ‘umuz bizimle geleceğe varacak, Ülkücü Hareket bizimle yücelecektir. Bunun için vefa azim ve kararlılık şarttır, büyük bir azim ile Ülkücü Hareketin geleceğe Başbuğ Alparslan Türkeş‘in fikirleriyle taşınmasını sağlayacak, bu şerefli emaneti layık olduğu gibi koruyacağız.

Partimizin Kurucu Genel Başkanı, Türk’ün son Başbuğu Alparslan Türkeş’e, bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad mekanı cennet olsun ” dedi.

Anamur Haber Merkezi Haber Sitesi olarak bizde , Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Genel Başkanı ve TÜRK DÜNYASININ BAŞBUĞU merhum Alparslan TÜRKEŞ’i vefatının 25. yılında rahmetle anıyor , tüm Milliyetçi Hareket Parti’li kardeşlerimize başsağlığı dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil