reklam
Ana Sayfa Gündem, Magazin 13 Haziran 2021 766 Görüntüleme

BAŞIBOŞ ATLAR KARAYOLUNDA TEHLİKE SAÇIYOR

BAŞIBOŞ ATLAR KARAYOLUNDA TEHLİKE SAÇIYOR

Anamur Haber Merkezi /

Yayladan sahile göçlerin başladığı şu günlerde , sahipleri tarafından dağlara bırakılan ve sürü halinde yaşayan atlar, kazalara davetiye çıkarıyor.

Sahipleri tarafından doğal ortama bırakılan ve burada hızla üreyerek sayıları her geçen gün  yılkı atları ,zaman zaman trafiği tehlikeye sokuyor.

Yayla yolunda tehlike saçan ve özellikle Beykonağı – Ardıç -Devrent arasında görülen zaman zaman karayoluna çıkan başıboş  Yılkı Atları , sürücülerin korkulu rüyası haine geldi.

Özellikle Bozyazı – Yayla yolunu kullanan sürücüler, bu güne kadar bu atların sebep olduğu bir kaza belki de yoktur. Ama her an bir kazanın olması muhtemeldir. Yetkililerin bir an önce önlem almalarını istiyoruz “ dediler.

Anamur Haber Merkezi Haber Sitesi olarak, yayla yollarında her an yola çıkabilecek yılkı atları dolayısı ile sürücülerimizi uyarıyor , hayırlı yolculuklar diliyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil