reklam
Ana Sayfa Dünya, Gündem 10 Ağustos 2021 602 Görüntüleme

Yedek Parça Kolisinden Çıkan Not DUYGULANDIRDI !

Yedek Parça Kolisinden Çıkan Not DUYGULANDIRDI !

Anamur Haber Merkezi /

Ülkemizin farklı noktalarında son iki haftadır,53 ilimizde çıkan toplam 270 orman yangınından 267 ‘ si kontrol altına alındı.

Ülkemizde çıkan orman yangınları ile mücadelede , Milli Mücadele ruhu ile  tek yürek olan ülkemiz insanı , yangınları bir an söndürebilmek için zamanla yarıştı.

Sadece yangın bölgesinde değil diğer bölgelerimizde de yangın bölgelerinin yaralarının sarılması için mücadele edildi , kampanyalar başlatıldı.

Orman Genel Müdürlüğü sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımda , ” Arıza yapan bir arazözümüze parça yollayan bir esnafımızın kutuya bıraktığı not …

Notta , ” Bu parçanın bedeli , yangınlarda canı pahasına mücadele eden itfaiyecilerin alın teri ile ödenmiştir ” yazıyordu.

Bir başka firmada gelen parça ile bedelsiz olarak arazözümüzü onardı.

Biz bir olduğumuzda üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yok “ dedi.

Anamur Haber Merkezi Haber Sitesi olarak, iki esnafımızı da tebrik eder, hayırlı işler dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil