reklam
Ana Sayfa Gündem, Politika 27 Temmuz 2021 770 Görüntüleme

ABANOZ HALK PAZARI’DA HİZMETE AÇILDI

ABANOZ HALK PAZARI’DA HİZMETE AÇILDI

Anamur Haber Merkezi /

Anamur yaylalarından Kaş, Abanoz ve Akpınar’ a planlanarak tamamen  Anamur Belediyesinin kendi imkanları ile yapılan , yaylada yaşayan vatandaşlarımızı ve Pazar esnafını tozdan ve güneşten koruyacak olan halk pazarlarından Akpınar yaylası Halk Pazarı ve Abanoz Halk Pazarının  yapımına Haziran ayında  başlanılmıştı.

Anamur Belediyesinin kendi imkanları ile tamamlanan ve yaylada yaşayan vatandaşlarımızı ve Pazar esnafını tozdan ve güneşten koruyacak pazar yerlerinden ilki olan Akpınar Yaylası Halk Pazarı , 9 Temmuz’da hizmete açılmıştı.

Şimdi de , vatandaşlarımızı ve Pazar esnafını tozdan ve güneşten koruyacak olan Abanoz Halk Pazarı yine Anamur Belediyesinin kendi imkanları ile yaklaşık 45 günde tamamlanarak hizmete açıldı.

Anamur Haber Merkezi  Haber Sitesi olarak , Akpınar ve Abanoz’da yaşayan vatandaşlarımızı ve Pazar esnafını tozdan ve güneşten koruyacak olan Pazar yerlerinin hazırlanmasında emeği geçen tüm çalışanlara  teşekkür ederiz . Kaş Yaylasında yaşayan vatandaşlarımızı ve Pazar esnafımızı da  tozdan ve güneşten koruyacak olan halk pazarlarının da biran önce bitirilmesi dileği ile , darısı Kaş Yayla’sının   başına.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil