reklam
Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Video Galeri 13.06.2021 999 Görüntüleme

Anamur Ortaköy Hidayet Sinanoğlu Ortaokulu Müzik Öğretmeninden Milli Takım Marşı

Anamur Haber Merkezi /

Anamur Ortaköy Hidayet Sinanoğlu Ortaokulu müzik Öğretmeni Semih ALTINOK’tan , Milli Takımımız için EURO 2020 Marşı.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün müzik çalışmalarını dışarıdan destekleyen  , ayrıca Bilim ve Sanat Merkezi  ( BİLSEM)  ’ de de müzik öğretmeni olarak görev yapan  Anamur Ortaköy Hidayet Sinanoğlu Ortaokulu müzik Öğretmeni Hasan Semih ALTINOK , Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce Özel Eğitim Öğrencileri adına hazırlanan marşın , müzik ve seslendirmesini yaparak ,EURO 2020 A Milli Futbol Takım Marşımız olmasını sağladı( sözleri Oğuzhan UÇAR’a ait ).

 Anamur Haber Merkezi Haber Sitesi olarak , EURO 2020 A Milli Futbol Takım Marşımız olmasını sağlayan , Anamur Ortaköy Hidayet Sinanoğlu Ortaokulu müzik Öğretmeni Hasan Semih ALTINOK’u tebrik eder , başarılar dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil