reklam
Ana Sayfa Gündem, Politika 11 Haziran 2021 447 Görüntüleme

Anamur Ülkü Ocakları’ndan Esnafa ” Siftah bizden bereket Allah”tan”

Anamur Ülkü Ocakları’ndan Esnafa ” Siftah bizden bereket Allah”tan”

anamurhabermerkezi/

Anamur Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı , tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeni ile zor günler geçiren esnafımıza destek olmak amacı ile ” Siftah bizden bereket Allah”tan” etkinliği düzenledi.

Anamur Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfından yapılan açıklamada ,

” Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde esnaflarımızın sıkıntılarını ve zorluklarını gayet iyi biliyor onları anlıyoruz. Allah’ın izniyle bu kara günleri geride bırakıp, helalinden, hayırlı bereketli, bol rızıklı günlere ulaşacağımıza inancımız tamdır.

Bu anlamda kutlu yuvamız Ülkü Ocaklarının maddi faydadan da ziyade manevi hususta da esnaflarımızın yanında olduğunu hissetmelerini arzu ettik. Gelenek ve göreneklerimizde var olan “siftah benden, bereketi Allah’tan” söylemiyle siftahlarımızı gece saatlerinde dükkânları kapalıyken esnafımıza dağıtmayı uygun bulduk.

Ülkü Ocakları olarak çağın gereksinimlerini yerine getirecek kadar yenilikçi, büyük Türk milletinin kültürel kodlarını ilelebet muhafaza edecek kadar gelenekçi olmayı kararlılıkla sürdüreceğiz. Siftahına katkıda bulunduğumuz veya bir sebepten ulaşamayıp bulunamadığımız tüm esnaflarımızın hayırlı ve bol kazançlı günler geçirmesini diliyoruz “ denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KUVVETLİ FIRTINA BEKLENİYOR !

KUVVETLİ FIRTINA BEKLENİYOR !

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil