reklam
Ana Sayfa Gündem, Video Galeri 11.07.2021 1488 Görüntüleme

Anamur’da Eğri Elektrik Direği Tehlike Saçıyor

Anamur Haber merkezi /

Mersin ili Anamur ilçesinde yıkılma eğilimi gösteren elektrik direği tehlike saçıyor.

Seranın hemen bitişiğinde bulunan ve yetkililere defalarca bildirilmesine rağmen müdahale edilmeyen elektrik direği , her geçen dakika sera  sahibine ve mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

Anamur Çarıklar mahallesi Kocadut mevkii Kanal yolunda bulunan elektrik direği zamanla toprağın aşınması ve rüzgar nedeni ile eğildi. Muz serasının tam bitişiğinde bulan direğinin eğilmesi ile birlikte elektrik telleri hem seraya yaklaştı hem de bazı kısımları seradan daha aşağı sarkarak tehlikeye davetiye çıkarmaya başladı.

Sera sahibi HİDAYET ÖZDEMİR yaptığı açıklamada , “ elektrik tellerinin seradan ne kadar aşağıda olduğu görünüyor. Kışın en ufak bir toprak yumuşamasında bir insana değebilecek kadar aşağıda duruyor. TOROSLAR Elektriğe defalarca müracaat edip kayıt yaptırmamıza rağmen bu direği ısrarla düzeltmediler. Elektik direği şuan 60 dereceye yakın yatmış durumda , bu elektrik direğinden kaynaklı olarak serama herhangi bir zarar gelirse kendilerine dava açacağımı buradan bildiriyorum “ dedi.

En ufak bir rüzgarla bile seraya değme yada tellerin birbirine değmesi neticesinde çıkacak bir kıvılcım ile yangın tehlikesi olmasına , yavaş yavaş çilek sezonu hazırlıklarının başlamasına durumun defalarca TEDAŞ yetkililerine bildirilmiş olmasına rağmen tehlikenin dikkate alınmamış olmasına vatandaş haklı olarak tepki gösteriyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil