reklam
Ana Sayfa Dünya, Gündem 24 Haziran 2021 417 Görüntüleme

BÜYÜKŞEHİR ; Pandemi Yardımı Dolandırıcılığına Karşı Vatandaşı Uyardı !

BÜYÜKŞEHİR ; Pandemi Yardımı Dolandırıcılığına Karşı Vatandaşı Uyardı !

Anamur Haber Merkezi /

Yaklaşık bir buçuk yıldır tüm dünyayı etkisi altına alarak yaklaşık 4 milyon kişinin hayatını kaybetmesine yol açan koronavirüs salgınında , milyonlarca kişide işini yada müşterisini kaybetti.

Dolandırıcılar , Salgının getirdiği zor günleri aşmak amacıyla yapılan yardımları kullanarak , Mersin Büyükşehir Belediyesi’ nce   ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan yardımları da fırsata çevirdiler.

Dolandırıcılar ,  telefon açarak yada mesaj atıp  Mersin Büyükşehir  Belediyesi’nden aradıklarını ve kendilerine yardım yapacağını söyleyip  vatandaşların kimlik  bilgilerini alarak mağdur ediyorlar.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada ” Belediyemiz , ihtiyaç sahibi kişileri belirler ve yardımını yapar , Belediyemizin vatandaşlara telefon açarak  yada mesaj atarak yardım talebi alması söz konusu değildir. Bu tür bir uygulama ile karşı karşıya kalırsanız kesinlikle kişisel bilgilerinizi vermeyin veya size gönderilen linke sakın tıklamayın, dolandırılırsınız  ” dedi

. 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil