reklam
Ana Sayfa Gündem 7 Ekim 2021 443 Görüntüleme

Jandarmadan Operasyon ; 58 Parça Tarihi Eser Ele Geçirildi

Jandarmadan Operasyon ; 58 Parça Tarihi Eser Ele Geçirildi

Anamur Haber Merkezi /

Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda ,  Bizans ve Roma dönemine ait 55 adet Bronz Sikke, 1 adet insan figürlü bronz heykelcik, 1 adet bronz kolye ucu ile 1 adet metal obje ele geçirildi.

 Mut İlçesi Elbeyli Mahallesinde elinde bulundurduğu tarihi eserleri satmak için müşteri arayışında olan şüpheliyi tespit eden Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri şüpheli şahsı yakalamak ve tarihi eserleri ele geçirmek amacıyla operasyon başlattı.

Operasyon sonucunda Jandarma şüpheli şahsı yakalayarak üzerinde bulunan Bizans ve Roma dönemine ait 55 adet Bronz Sikke, 1 adet insan figürlü bronz heykelcik, 1 adet bronz kolye ucu ile 1 adet metal objeye Silifke Müze Müdürlüğüne teslim edilmek üzere el koydu.

Gözaltına alınan şüpheli şahıs ise sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Mersin’de Asayiş Uygulaması

Mersin’de Asayiş Uygulaması

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil