reklam
Ana Sayfa Gündem, Yaşam 2 Ekim 2021 514 Görüntüleme

Kestiği Ağacın Altında Kalarak Yaralandı

Kestiği Ağacın Altında Kalarak Yaralandı

Anamur Haber Merkezi /

Kesim bölgesinde meydana gelen kazada , bir kişi kestiği ağacın altında kalarak yaralandı.

Mersin ili Aydıncık ilçesi Pembecik mahallesi Şırşır mevkiinde meydana gelen olayda , orman işçisi olduğu ifade edilen T. CAN , kendi kestiği ağacın üzerinde devrilmesi sonucu ağacın altında mahsur kalarak yaralandı.

Mersin İtfaiye ekiplerinin çalışmaları neticesinde  sıkıştığı alandan kurtarılarak yaklaşık 2 km sedye ile taşınan CAN ,  sağlık ekiplerine teslim edildi. Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Ambulans ile önce Gülnar Devlet hastanesine kaldırılan CAN’ın  buradan da  Aydıncık Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Anamur Haber Merkezi Haber Sitesi olarak , kestiği ağacın altında kalarak yaralanan T. CAN’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz .Ayrıca ağacın altında mahsur kalan CAN’ı kurtarmak için canla başla mücadele ederek kurtaran ve yaklaşık 2 km sedye ile taşıyarak  sağlık ekiplerine ulaştıran Mersin itfaiye ekiplerimize teşekkür ederiz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil