reklam
Ana Sayfa Gündem, Sağlık 17 Ağustos 2021 607 Görüntüleme

MERSİN AŞIDA ” MAVİ ” YE DÖNDÜ

MERSİN AŞIDA ” MAVİ ” YE DÖNDÜ

Anamur Haber Merkezi /

COVİD-19 salgınında vaka sayılarının tekrar yükselişe geçtiği şu günlerde ,  Mersin en az bir doz aşı olanların oranının % 75 ‘ i geçmesi ile düşük riskli iller arasına girerek haritadaki rengini maviye döndüren 31. İl oldu.

Ülkemizde genelinde şuana kadar 1. , 2. Ve 3. Doz aşıların toplamı 85milyon 564 bin 637 oldu.

Bugün ( 17 Ağustos 2021 ) , 294 bin 561 test yapıldı . Vaka sayısı 21 bin 692, iyileşen 14 bin 636 olurken 183 vatandaşımızda hayatını kaybetti.

Anamur Haber Merkezi Haber Sitesi olarak, bugüne kadar koronavirüsten hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet , hasta olanlara acil şifalar dileriz. Ayrıca bu süreçte canla başla çalışan sağlık çalışanlarımız tebrik ederiz. Koronavirüsten korunmak için maske – mesafe ve temizlik kurallarına uyalım ve bir an önce aşımızı olalım.

SAĞLIKLI GÜNLER

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil