reklam
Ana Sayfa Gündem 16 Temmuz 2021 447 Görüntüleme

Pembecik Yangınına Müdahale İçin Yola Çıkan Ekip Kaza Geçirdi

Pembecik Yangınına Müdahale İçin Yola Çıkan Ekip Kaza Geçirdi

Anamur Haber Merkezi /

Mersin ili Aydıncık ilçesi Pembecik mahallesi Ekşibey  mevkiinde başlayan orman yangınında , arazi şartları ve aşırı rüzgar müdahaleyi güçleştiriyor.

Dün ( 15 Temmuz 2021 ) TÜRKİYE genelinde çıkan 20 orman yangınından  18’i kontrol altına alınıp soğutma çalışmaları devam ederken ,  2 orman yangınına ise  ise müdahale devam ediyor.

Havadan ve karadan müdahale edilen Pembecik mahallesinde başlayan orman yangınına çevre il ilçelerden ekipler de destek veriyor. Yangına müdahale etmek üzere yola çıkan Denizli Ezkere Orman İşletme müdürlüğüne ait yangın ekibi , Alanya yakınlarında kaza geçirdi.

Anamur Haber Merkezi Haber sitesi olarak ,bölgemizdeki yangına müdahale için yola çıkan ve kazadan yara almadan kurtulan ,  Denizli Ezkere Orman İşletme müdürlüğü ekiplerine geçmiş olsun der , bu zorlu görevlerinde başarılar dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil