reklam
Ana Sayfa Gündem 2 Eylül 2021 543 Görüntüleme

Sosyal Medya Üzerinden , pkk ve Terör Örgütüne Destek’e 4 Gözaltı

Sosyal Medya Üzerinden , pkk ve Terör Örgütüne Destek’e 4 Gözaltı

Anamur Haber Merkezi /

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre , Terör Örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda  4 şahıs gözaltına alındı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ”TEM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından PKK/KCK ve PYD/YPG Terör Örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda; geçmiş dönemlerde sosyal medya üzerinden terör örgütünü övücü/yükseltici/destekleyici mahiyette paylaşımlar yapan şahıslar ile ilgili ilimiz genelinde toplam 4 şahsa yönelik 26.08.2021 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda şahısların tamamı yakalanarak gözaltına alındı.

Gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir. Basına ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur ” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil