reklam
Ana Sayfa Foto Galeri, Gündem 1.07.2021 1577 Görüntüleme

VİCDANSIZLIK ! Bu Ağaçları Kim Yada Kimler Kesti ?

Anamur Haber Merkezi /

Mersin ili Anamur ilçesinde , kaldırımda bulunan portakal ağaçlarından iki tanesi gece yarısı kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kesildi.

Anamur, Esentepe mahallesi Atatürk Bulvarında kaldırımda bulanan ağaçlardan iki tanesi kimliği belirsiz kişi yada kişilerce kesildi. Cadde esnafı ve vatandaşlar ağaçların kesilmesine tepki göstererek ”Bu ağaçların kimseye bir zararı yoktu , yola da  yayalara da  engel olmuyordu. Kim ne için kesmiş olabilir ki ” dediler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinasyon Müdürü Mehmet Ünal ERDAL , ağaçların kesilmesi ile ilgili yaptığı paylaşımda  “ Bu gece yarısı Atatürk Bulvarındaki bu güzelim iki ağaç kimliği bilinmeyen birileri tarafından vahşice kesilmtir. Bunu yapan ve yaptıran insan olamaz. Kamuoyunun takdirine. Gerekli yasal lemler yapılacaktır ” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil