reklam
Ana Sayfa Foto Galeri, Gündem 21.06.2021 1422 Görüntüleme

Yangından Korkan Kuş, Orman Muhafaza Memuruna Sığındı

Anamur Haber Merkezi /

Orman yangınları sadece ormanlarımıza ve bitki örtüsüne  değil, ormanda yaşayan ve ormanı evi kabul eden canlılarımıza da zarar veriyor.

Yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangınında , yuvasını kaybeden ve çok korkan bir kuşun Orman Muhafaza Memuruna sığınması ve gün ağarana kadar omuzundan ayrılmaması duygulu anlar yaşattı.

Orman Genel Müdürlüğü paylaşımında , “ Orman muhafaza memurumuzun omzuna konan kuş, geceyi o omuzda geçirdi. Yıldırım sebebi ile çıkan orman yangınında evini kaybeden minik kuş , kurtarıcısı olan kahramanımıza sığındı “ dedi.

Anamur Haber Merkezi Haber Sitesi olarak, canını hiçe sayarak orman yangınları ile mücadele eden tüm yangın önleme ve söndürme ekiplerimize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil