reklam
Ana Sayfa Gündem, Yaşam 8 Ağustos 2021 537 Görüntüleme

ANAMUR’DAN YANGINZEDELERE YARDIM ELİ

ANAMUR’DAN YANGINZEDELERE YARDIM ELİ

Anamur Haber Merkezi /

Ülkemizde yaşanmış en büyük felaketlerinden birisi olan ve 57 bin hektar alanın yanmasına yol açan Manavgat yangınının yaralarını sarmak için TÜRK Milleti seferber oluyor.

Anamur’lu hayırsever hemşerilerimizin katkıları ve Anamur Belediyesinin aracılığı ile yangında hayvanları telef olmuş köylülerimizin acılarını hafifletmek amacı ile 100 damızlık keçi , Manavgat yardım toplama merkezine ulaştırıldı.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ konu ile ilgili yaptığı açıklamada , ” Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından Antalya/Manavgat’ta hayvanları orman yangınlarında telef olan köylülerin acısını hafifletmek ve bütçelerine katkı sağlamak amacıyla başlatılan “5 Keçi, 5 Koyun ve 2 Düve Yardımı Kampanyası” kapsamında hayırsever insanlarımız aracılığı ile temin ettiğimiz 100 adet damızlık keçiyi Manavgat’ta oluşturulan yardım toplama merkezine teslim ettik.

Yardım kampanyasına ilk destek veren Belediye olmamız nedeniyle teşekkürlerini ileten Genel Başkanımız Sayın DEVLET BAHÇELİ’ye, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir DURMAZ’a, damızlık keçilerin temin edilmesinde katkıda bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.

Sizlerin desteği ile Toroslar’da dumanı tüten karakıl çadırın ateşi asla sönmeyecek “dedi.

Anamur Haber Merkezi Haber Sitesi olarak , yangında hayvanları telef olmuş Manavgat’lıların  acılarını hafifletmek amacı ile , 100 damızlık keçinin toplanmasına katkı veren Anamur’lu hemşerilerimizi ve yardımları  Manavgat yardım toplama merkezine ulaştıran Anamur Belediyemizi tebrik ederiz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KUVVETLİ FIRTINA BEKLENİYOR !

KUVVETLİ FIRTINA BEKLENİYOR !

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil