reklam
Ana Sayfa Gündem, Sağlık 1 Temmuz 2021 812 Görüntüleme

Anamur’lu Onur Hemşire , Motor Kazasında Hayatını Kaybetti

Anamur’lu Onur Hemşire , Motor Kazasında Hayatını Kaybetti

Anamur Haber Merkezi /

Antalya’da gece saatlerinde meydana gelen kazada , Anamur’lu hemşire Onur ATEŞ ( 25 ) hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre , kısa bir süre önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde göreve başlayan hemşire  Onur ATEŞ , Antalya’da Akdeniz Bulvarında kullandığı motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybederek bir ağaca ardından da direğe çarptı. Çarpmanın etkisi ile motordan savrulan ATEŞ , 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Anamur’lu hemşerimiz Onur ATEŞ , burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Onur ATEŞ’in cenazesinin , bugün ( 01 Temmuz ) ikindi namazından ardından  Kalınören mahallesi mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Anamur Haber Merkezi Haber Sitesi olarak, kazada hayatını kaybeden Onur ATEŞ’e Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil