reklam
Ana Sayfa Gündem 28 Kasım 2023 309 Görüntüleme

ARAÇLARIN ŞASE NUMARALARINI DEĞİŞTİREN ÇETEYE OPERASYON

ARAÇLARIN ŞASE NUMARALARINI DEĞİŞTİREN ÇETEYE OPERASYON

Anamur Haber Merkezi ( 28 Kasım 2023 )

Çalıntı, hacizli/yakalamalı, gümrük kaçağı olduğundan tescil edilmesi veya trafiğe çıkması mümkün olmayan bir araçlara , ağır hasarlı olan araçların şasi ve motor numarasını uygulayan çeteye operasyon düzenlendi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre ;

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce ağır hasarlı (deprem hasarlı) bir araç ile aynı tip, model, renk ve marka çalıntı, hacizli/yakalamalı, gümrük kaçağı vb. tescil edilmesi veya trafiğe çıkması mümkün olmayan bir aracın temin edilip, ağır hasarlı olan aracın şasi ve motor numarasının bu araçlara uyarlanması neticesinde araçları trafiğe çıkararak 3. şahısları zarara uğratıp haksız kazanç elde edilmesinin önüne geçmek ve kamu güvenliğini sağlamak amacıyla; Oto Hırsızlığı Büro Amirliği olarak il merkezinde change, çalıntı ve gümrük kaçağı araçlar üzerinde altı ay içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarda, 6 adet çalıntı, 2 adet deprem hasarlı araç olmak üzere toplamda 5 adet change ve 2 adet gümrük kaçağı araç yakalanmıştır. 
Yapılan çalışmalar sonucunda toplamda 15 araca işlem yapılmış ve 22 şüpheli şahıs yakalanarak Adli Mercilere sevk edilmiştir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil