reklam
Ana Sayfa Gündem 27 Haziran 2021 502 Görüntüleme

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİLER

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİLER

Anamur Haber Merkezi /

Köseçobanlı mahallesi  Kesik mevkii olarak bilinen bölgede  geçimini küçük baş hayvancılığı ile sağlayan , çadır evinde yaşayan  karı koca ölü bulundu.

Gülnar ilçesi Köseçobanlı mahallesinde önceki gün yaşanan olayda , 2 kişi hayatını kaybetmişti.

Köseçobanlı mahallesi  Kesik mevkiinde koyunların başı boş bir şekilde dolaştığını fark eden komşuları  , koyun sahiplerine haber vermek üzere çadıra geldiğinde Ahmet TÜZÜN’ü av tüfeği ile başından vurulmuş , eşi Kader TÜZÜN’ü  ise çadırda tavana asılı bulunan iple asılmış halde bulmuştu.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekiplerinin Ahmet ve Kader TÜZÜN’ün hayatlarını kaybettiklerini belirlemesinin ardından , kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna kaldırılan çiftin cenazesi,köylerine getirildi. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazıyla   Köseçobanlı mahallesi Alanboğaz mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Jandarma yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anamur Haber Merkezi Haber Sitesi olarak, genç çifte Allah’tan rahmet, sevenlerine , yakınlarına ve Köseçobanlı mahallesi halkına  başsağlığı dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil