reklam
Ana Sayfa Dünya, Kadın 25 Haziran 2021 844 Görüntüleme

Fuhuş Operasyonunda ; 7 Kişi Gözaltına Alındı

Fuhuş Operasyonunda ; 7 Kişi Gözaltına Alındı

Anamur Haber Merkezi /

Fuhuş yapan, yaptıran, aracılık eden, yer temin eden şahısların tespitine ve yakalanmalarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 7 şüpheli gözaltına alınırken , ara yakalamalar ile birlikte toplam 64 şahıs hakkında işlem yapıldı.

 Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından İl genelini kapsayacak şekilde fuhuş yapan, yaptıran, aracılık eden, yer temin eden şahısların tespitine ve yakalanmalarına yönelik olarak düzenlenen operasyonlar kapsamında 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 

 Şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramada 7 adet cep telefonu, 1 adet pompalı tüfek ve tüfeğe ait 10 adet kartuş, 1 adet polis yeleği, 12 adet GALARA 300 mg uyuşturucu hap, 7 adet GERİCA 300 mg uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yine yapılan operasyon  kapsamında 11 mağdurun, 40 bilgi sahibinin (fuhuşa giden) ifadeleri alındı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil