reklam
Ana Sayfa Gündem, Yaşam 26 Eylül 2021 435 Görüntüleme

JANDARMADAN SİGARA KAÇAKÇILARINA OPERASYON

JANDARMADAN SİGARA KAÇAKÇILARINA OPERASYON

Anamur Haber Merkezi/

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Kaçak tütün mamullerinin ulaşılabilirliğinin engellenmesi ve kaçakçılığın önlenmesi maksadıyla jandarmanın yürüttüğü çalışmalar sonucunda  ;

Akdeniz , Tarsus ve Toroslar ilçelerinde kaçakçılık yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Jandarma tarafından 4 ayrı adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan şahısların ev ve işyerleri ile sevkiyat için kullandıkları araçların gizli bölmelerinde tütün tespit köpeğinin yardımı ile arama yapan jandarma 3.481 paket kaçak sigara , 10 bin adet bandrolsüz boş makaron ve bin adet dolu makaron ele geçirdi.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak mahkemeye sevk edilen 4 şüpheli şahıs , tutuksuz  yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil