reklam
Ana Sayfa Eğitim 20 Haziran 2021 520 Görüntüleme

İLKSAN Anamur Temsilciliği Seçimini ÇELİK Kazandı

İLKSAN Anamur Temsilciliği Seçimini  ÇELİK Kazandı

Anamur Haber Merkezi /

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) Anamur ilçe temsilciliği seçimi yapıldı. İlkokul Öğretmenleri ile sandığa üye okul öncesi öğretmenlerinin oy kullanabildiği ve 4 adayın yarıştığı seçimi Mahmut ÇELİK kazandı.

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Sandığı ( İLKSAN ) 9. Dönem ilçe temsilcisi seçimlerinin 3 Nisan 2021’de  yapılması planlanmış ancak daha sonra pandemi kısıtlamaları nedeni ile 19 haziran’a ertelenmişti.

İLKSAN, Anamur  ilçe temsilcisi seçimleri için eğitimciler sandık başına gitti. Anamur Ortaokulu’nda yapılan seçimde Mahmut ÇELİK , Ali TUNA,  Sadullah Şen ve Hayri KILINÇ aday oldu. Ali BULUT’un  divan kurulu başkanı olarak görev yaptığı seçimde, oy kullanma işlemi sabah saat 09.00’da başlayıp, saat 17.00 itibari ile sona erdi.


Hayri KILINÇ’ın 68 , Ali TUNA’ nın 46 ,  Sadullah ŞEN’in 29  ve Mahmut ÇELİK’in 78  oy aldığı seçimde ,  Mahmut ÇELİK İLKSAN Anamur Temsilcisi oldu.

İLKSAN il temsilcisi seçimleri ise  25 Eylül 2021 Cumartesi günü yapılacak.

Anamur Haber Merkezi Haber Sitesi olarak, İLKSAN ilçe temsilciliği seçimini kazanan Mahmut ÇELİK  öğretmenimizi tebrik eder , başarılar dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil