reklam
Ana Sayfa Politika 16 Haziran 2021 413 Görüntüleme

Başkan SEÇER, ANAMUR’DA

Başkan SEÇER, ANAMUR’DA

Anamur Haber Merkezi /

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER’in 2. bölge gezi turunda Anamur’a geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Anamur gezine Atanur Bal Pazar Yerine ziyaret ile başladı. Pazarcı esnafların sorunları ve taleplerini dinleyene Seçer MESKİ Hizmet Binasına geçerek WATER EUROPE İMZA SEROMONİSİ’ne  Zoom Üzerinden bağlantı yaparak katıldı. Daha sonra Anamur Ticaret Odası Başkanı Ferudun TORUNOĞLU’nun işyerine ziyaret gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER 12:30’da Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret etti. Çok sayıda partililerin katılımı ile geçen toplantı adeta miting havasında başladı. Partililerin sevgi gösterisi ile karşılanan SEÇER’e ilgi yoğundu. İlçe binasındaki toplantıda Aldulkadir ŞİMŞEK , Başkan SEÇER’e yazdığı şiiri okudu. Daha sonra kısa bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Durmuş DENİZ, mikrofonu Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER’e verdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER konuşmasında şöyle dedi.

” Halkımızla bizler arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımızla iç içeyiz ”

Muhtarlarla iyi ilişkiler içerisinde olduklarını kaydeden SEÇER , “Muhtarlarımız bizimle beraber mahalle sakinlerinin, hemşerilerinin sorunlarını dinliyor, aktarıyor ve takip ediyor. Biz halkımızla iç içeyiz. Biz halkımızla bizler arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımızla beraberiz, iç içeyiz. Onları dinliyoruz. Mahallelerindeki sorunları, imkânlarımızı en yüksek düzeyde kullanarak çözmenin gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

”Vatandaşlarımızın ve de Muhtarlarımızın Taleplerini Yerine Getiriyoruz”

”Grup yolları orman yolları ilçe belediyelerine ait yollar, arazi yolları her ne olursa olsun öncelikle kendi görev alanlarımız yolları yapmak bizim görevimiz ve de sorumluluğumuz, imkan dahilimizde vatandaşlarımızın ve de muhtarlarımızın taleplerine de imkanımız doğrultusunda hizmetlerimizi yerine getiriyoruz”

”İddialı Söylüyorum En İyisini Yapıyoruz”

En iyisini yapıyoruz. Bunlar iddialı sözler mevcut koşullar altında en iyisini yapıyoruz. Hele bir siz bizi iktidar yapında Belediyecilik nasıl olur sizlere gösterelim. Önümüze engellerin konmadığı ,çektiğimizi bir görseniz, sabır taşı olsa çatlar ama biz çatlamayacağız başarılarımız onları çatlatacak göreceksiniz.

”Rauf Denktaş Parkının Tahsisini Alamadık”

Rauf Denktaş Parkının tahsisinin üzerimize alamadık. Kaymakamlar geldi geçti, vali beye rica ettim Bu park benim değil, ben daha güzel bir şeyler yapacağım , para harcayamıyorum. Bakımını yapıyorum bir şekilde ama daha güzel dişe dokunur göze görünür bir şeyler yapayım uygulamalar yapayım . Bir iki ufak dokunuş yapayım güzel bir par haline getireyim. ön tarafını da talep ettik orda piknik yapıyorlar Anamur halkı oranında tahsisini yapamadık. 

Konuşmalarının ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, esnaf ziyaretlerinde bulundu ardından ise Anamur Kaymakamı Aydın MEMÜK’ü ziyaret etti.

Kaynak : www.anamurmanset.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil