reklam
Ana Sayfa Politika 12 Haziran 2021 534 Görüntüleme

CHP Anamur İlçe Başkanından Esnaf Ziyareti

CHP Anamur İlçe Başkanından Esnaf Ziyareti

Anamur Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanı Durmuş DENİZ , tüm dünyayı etkisi altına alan ve yaklaşık 3 milyon 800 bin , ülkemizde ise yaklaşık 49 bin kişinin hayatını kaybetmesine  sebep olan koronavirüs ( COVID-19 ) salgını nedeni ile uzun süre kapalı kalan ve geçtiğimiz günlerde haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabı kapsamında açılan esnafları ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkan Yardımcısı Seyfettin ANKAY ile beraber gerçekleştirdiği esnaf ziyareti ile ilgili olarak başkan DENİZ , ” Pandemi nedeni ile zor günler geçiren  esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Tüm dünyada etkili olan bu süreci vatandaşlarımızın ve esnafımızın en az tahribat ile atlatmasını diliyorum ”  dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkan Yardımcısı Seyfettin ANKAY ve Anamur  İlçe Başkanı Durmuş  DENİZ’in ziyaretinden memnuniyet duyan esnaflar , ” Bu zor günlerimizde sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı anlatabileceğimiz siyasetçilerin yanımızda olmalarını istiyoruz “ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil