reklam
Ana Sayfa Politika 8 Temmuz 2021 506 Görüntüleme

MERSİN’DE DEAŞ OPERASYONU ! 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

MERSİN’DE DEAŞ OPERASYONU ! 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Anamur Haber Merkezi /

Mersin İl Jandarma Komutanlığı’ndan edinilen bilgiye göre ,

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince DEAŞ silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesi maksadıyla yapılan çalışmalar neticesinde;

Suriye Ülkesi Rakka ve Telebyad bölgesinde DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde sözde asayiş ve muhasebe birimlerinde faaliyet yürüten ve illegal yollarla ülkemize giriş yaparak Mersin ve Adana illerine geldiği tespit edilen 3 örgüt mensubunu yakalamak amacıyla Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Jandarma ekiplerince operasyon başlatılmıştır.

Şüphelilerin Mersin ve Adana illerindeki adresleri tespit edilerek icra edilen eş zamanlı operasyonda DEAŞ silahlı terör örgütü üyesi 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Jandarma operasyon düzenlen adreslerde yaptığı aramalarda çok sayıda dijital malzeme ve dokümanı ele geçirerek incelemek üzere el koymuştur.

Yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan adli tahkikat başlatılmıştır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil