reklam
Ana Sayfa Politika 14 Haziran 2021 561 Görüntüleme

Büyükşehir Belediyesi Personeli YANIK , Kalp Krizi Geçirdi

Büyükşehir Belediyesi Personeli YANIK , Kalp Krizi Geçirdi

Anamur Haber Merkezi /

Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinasyonunda görev yapan Süha YANIK, kalp krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre , Perşembe günü yaşanan olayda , aniden rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede kalp krizi geçirdiği öğrenilen Süha YANIK , ilk müdahalesinin ardından Mersin’e sevk edildi.

Mersin Ortadoğu Hastanesi’nde anjiyo olan ve iki gün yoğun bakımda tedavi gören YANIK’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve evinde istirahat ettiği öğrenildi.

İddiaya göre , Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinasyonunda büro memuru olarak görev yaparken , kronik rahatsızlığı ve sağlık raporu olmasına rağmen park ve bahçeler bünyesinde saha elemanı olarak görevlendirilen Süha YANIK, sahada görevi başında kalp krizi geçirmişti.

Anamur Haber Merkezi olarak , Mersin Büyükşehir Belediye Personeli Süha YANIK’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil