reklam
Ana Sayfa Eğitim, Gündem 10 Eylül 2021 746 Görüntüleme

Ders Süresi 30 Dakikaya İndiriliyor !

Ders Süresi 30 Dakikaya İndiriliyor !

Anamur Haber Merkezi /

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi  ve özel tüm okul ve eğitim kurumlarında 2021 – 2022 eğitim öğretim yılına 6 Eylül pazartesi günü  COVID-19 salgını kapsamında gerekli tedbirler alınarak yüz yüze eğitime başlanılmıştı.

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü , Okul giriş  -çıkışlarında öğrenci veli yoğunluğunun azaltılması , sosyal mesafenin korunması , ders aralarında temizlik ve hijyen şartlarının iyileştirilmesi amacı ile 40 dakika olan ders sürelerinin 30 dakikaya indirilmesinin uygun görüldüğünü belirten yazıyı Mersin Valiliğine gönderdi.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce gönderilen yazı ile il genelindeki resmi ve özel okul öncesi kurumlarda (Anaokulu Anasınıfı Uygulama Anasınıfı) ders saatlerinin 40 dakika, diğer resmi ve özel tüm okullarda 30 dakika olarak uygulanması, öğle arasının normal eğitim yapan kurumlarda 40 dakika, ikili yapan tüm okullarda ise 1 saat olarak uygulanması uygun görüldü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil