reklam
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Yaşam 9 Ağustos 2021 1094 Görüntüleme

NOMİA YAT TUR BAŞLADI ” KALDIĞIMIZ YERDEN HİZMETE DEVAM “

Anamur Haber Merkezi /

Nomia Yat Tur , aslında hepimizin hafızasına kazınmış bir organizasyon olmasına rağmen , hatırlayacağınız üzere Nomia Yat Tur Teknesi yaklaşık üç yıl önce ( 24 Temmuz 2018 ) Bozyazı limanında tamamen yanarak kullanılamaz hale gelmişti.

Aynı isimle tekrar yapılan Nomia Yat Tur teknesi , bugünden itibaren  tekrar hizmete girdi.

Anamur Nomia Yat Tur işletmecisi Batuhan TEMEL yaptığı açıklamada , Her gün Bozyazı limandan çıkıp Anamur kalesi denizden seyir , İskele , antik kent , Fok mağarası , aşıklar mağarası , Caretta adasını denizden seyir ayrıca antik kent koyunda yemek ve yüzme molasının ardından farklı yerlerde de yüzme molaları vererek , misafirlerimize hizmete kaldığımız yerden devam edeceğimiz  ” NOMİA YAT TUR teknemiz , COVID – 19 tedbirleri kapsamında  günübirlik yemekli gezi turlarına Bozyazı Limanından sabah saat 10 : 00 ’da  çıkış , saat 16 : 00 ’da dönüş şeklinde turlarına başlıyor ve artık turlarımız her gün olacak.

Arayıp rezervasyon yaptıran misafirlerimizi , belirttikleri adresten alarak program sonunda yine anı adreslerine ücretsiz olarak bırakıyoruz .

Tura katılmak isteyen misafirlerimiz

0 5076763333 / 05356002809 / 05325159244 numaralı telefonlardan irtibat kurabilirler ” dedi.

Anamur Haber Merkezi Haber Sitesi olarak , ilçemizin tarihi ve turistik bölgelerinin gezilmesi ve tanıtılması konusunda hizmet verecek olan Anamur Nomia Yat Tur işletmecisi Batuhan TEMEL ’ i bu girişimlerinden dolayı tebrik eder , sağlıklı turlar dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma By Uzman Tescil